Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

SOFTWARE INTERIEURBOUW

Bent u interieurbouwer op zoek naar nieuwe software voor uw bedrijf?
En bent u op zoek naar nieuwe software voor interieurbouw?
Of wilt u meer weten over de mogelijkheden applicaties voor de toekomst?

 

Met Offimac software voor interieurbouw kan u niet alleen de alledaagse taken van uw bedrijf efficiënter laten verlopen, u kan ook de kosten reduceren. Bovendien krijgt u met onze software meer grip en controle op uw bedrijf. En kan u de juiste gefundeerde managementbeslissingen voor de toekomst maken. Omdat onze software u de juiste en nodige informatie hiervoor aanreikt. En wat ook is: onze software voor interieurbouw is mobiel. Zodat uw medewerkers steeds van overal kunnen werken met hun toepassingen, zowel op de bureau als onderweg.

Goede applicaties zoals de onze helpen u dus ook om meer marge en geld te verdienen!

rental offimac clients

WIJ BOUWEN AL 40 JAAR BETROUWBARE SOFTWARE VOOR INTERIEURBOUW

Onze geïntegreerde software voor interieurbouw vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Want het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. En waar informatie vlot doorstroomt. Zodat medewerkers geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Want dat doet niemand graag. En dat is ook niet efficiënt. Informatie moet maar 1 maal ingegeven worden. En goede software zoals de onze zorgt er voor dat data automatisch doorgetrokken wordt van calculatie tot factuur. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en werven. En dat zij efficiënt hun job kunnen doen. Want onze software voor interieurbouw is een geïntegreerde oplossing die de efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat klanten kort op de bal kunnen spelen.

Onze software ziet er ook zeer herkenbaar uit. Omdat het lijkt op andere Microsoft producten. En daarnaast werkt het ook perfect samen met andere software van Microsoft zoals Word, Excel en Outlook. 

Dit zijn enkele van de modules uit onze software voor interieurbouw:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Calculatie

R

Projectbeheer

R

Vorderingsstaten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

ONZE SOFTWARE VOOR INTERIEURBOUW IS MOBIEL, MODERN EN FLEXIBEL

rental offimac business central rental software

U kan uw systeem modulair samenstellen. En u kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft.

Zo kan u starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En dat kan ook wat maatwerk zijn bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want moderne bouwbedrijven zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze software zich aan al naargelang het toestel en de plek waar u werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien. Zodat uw medewerkers niet moet zoeken. En zij snel aan de slag zijn.

Dus als u zoekt naar een sterk en mobiel softwaresysteem dat u stap voor stap volgens uw wenst wilt laten groeien? Dan zit u zeer goed bij ons! 

ONTDEK BUSINESS CENTRAL VAN MICROSOFT, DE BASIS VOOR ONZE OPLOSSING

Om meer inspiratie op te doen over dit Microsoft-platform kan u zeker kijken naar filmpjes elders op onze site.

VOORDELEN VAN ONZE SOFTWARE VOOR INTERIEURBOUW

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Microsoft-oplossing

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

ANDERE OPLOSSINGEN VAN OFFIMAC VOOR DE BOUW

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En dat is 1 van onze troeven.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die complementair zijn met onze software voor interieurbouw:

 

GECONTACTEERD WORDEN?