Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

BUSINESS CENTRAL PARTNERS? WIJ HEBBEN 40 JAAR ERVARING!

Bent u op zoek naar betrouwbare Business Central partners?
Wedden dat u met onze software efficiënt kan werken?
Of zoekt u sectorspecifieke Business Central software?

 

Voor elk bedrijf is de implementatie van software een must. Want goede software stuurt de processen efficiënt aan. En helpt om heel uw organisatie op punt te stellen. Offimac is 1 van de meest ervaren Business Central partners in België. Met Offimac software kan u niet alleen de alledaagse taken van uw bedrijf efficiënter laten verlopen. Maar u kan ook de kosten reduceren. Bovendien krijgt u met onze sectorspecifieke Business Central software grip en controle. En dankzij goede data-inzichten u kan de juiste gefundeerde managementkeuzes voor de toekomst maken. Omdat onze software u de juiste en nodige informatie hiervoor aanreikt.

Voor bedrijven op zoek naar goede Business Central partners hebben we heel wat ervaring en expertise te bieden!

rental offimac clients

SOLIDE BUSINESS CENTRAL SOFTWARE VINDT U BIJ ONS

De Business Central software vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Want het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. En waar informatie vlot doorstroomt. Zodat medewerkers geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Want dat doet niemand graag. En dat is ook niet efficiënt. Informatie moet maar 1 maal ingegeven worden. En goede software zoals de onze zorgt er voor dat data automatisch doorgetrokken wordt van calculatie tot factuur. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten. En dat zij efficiënt hun job kunnen doen. Want onze oplossing voor bedrijven is een geïntegreerd systeem dat de efficiëntie verbetert. En dat er voor zorgt dat u kort op de bal kunt spelen.

Dit zijn enkele van de modules die we als Business Central partners aanbieden:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Offertes

R

Projectbeheer

R

Jobs

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Assemblage

NIET ALLE BUSINESS CENTRAL PARTNERS BIEDEN DIT

Naast een ERP-programma willen bedrijven ook een goede rapportering. En over tal van andere financiële en operationele activiteiten willen zij grip en controle. Want meten is weten. En goede rapportering biedt de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom hebben wij ook uitgebreide rapportering in huis. En die zorgt goede overzichten. Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze oplossingen in huis.

 

  • Microsoft PowerBI
  • JetReports
  • Qlikview
  • Qlik Sense

Aan Business Central software kunnen wij ook sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen administratie en de planning afgestemd wordt. En teams zeer efficiënt kunnen plannen. Want ook goede planning helpt meer geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis:

 

  • Projectplanning
  • Planning van machines en mensen
  • Transportplanning
  • Serviceplanning
  • GANTT planning

Offimac heeft eigen kantoren in België en Nederland. En we zijn ook internationaal actief. Want we hebben ook klanten in andere landen.

Daarnaast zijn we ook lid van QBS Group, het grootste netwerk van Microsoft Dynamics partners wereldwijd met meer dan 800 partners in 25 landen. Op die manier delen we kennis, kunde en kosten. Maar vooral ook: via QBS kan ons bedrijf haar verticale oplossingen voor sectoren internationaal verkopen en implementeren. Dus hebt u ook filialen in het buitenland? Of hebt u plannen voor het buitenland? Dan is Offimac zeker ook een partner om mee samen te werken!

Ontdek meer over QBS op qbsgroup.com.

OFFIMAC EN MICROSOFT ZIJN ZEER GOEDE KEUZES VOOR UW BEDRIJF

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software zit u goed voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform! 

Onze oplossing is flexibel in gebruik en betaling. U kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan deze ERP software ook laten installeren op lokale servers. Offimac ERP software voor productie kan u uitbreiden met gebruikers en modules wanneer u wil. Want deze toepassing is inzetbaar in elk bedrijf van klein tot groot!

ANDERE TOEPASSINGEN VAN OFFIMAC

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En dat is 1 van onze troeven.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die complementair zijn met onze software:

 

GECONTACTEERD WORDEN?