Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

WAAROM KLANTEN KIEZEN VOOR OFFIMAC

Wij hebben klanten van 4 tot 400 users. In tal van branches. En meer dan 300 in totaal. We kunnen niet alle klanten citeren, maar in onderstaande vind je alvast enkele klanten uit verschillende sectoren:

R

EMAX Aluminium

R

Building Group Jansen

R

Welec

R

Mijten

R

Galvacoat

R

Circuit Zolder

R

Payworld

R

Plastimetal

R

Eurorent

R

Algeco

R

Nibotechnics

R

Aquacare Kinetico

R

Radiant Color

R

Ch. Sternotte

R

Lithobeton

R

Illochroma

R

RAJA

R

Steelcoat

R

Group Schreurs

R

Volckaert-Soetens

R

Construx

R

Groep Maes

R

Metalix

R

Haan Industrial

15 REDENEN SAMENGEVAT WAAROM KLANTEN KIEZEN VOOR ONS

R

Klantvriendelijk

R

Uitgebreid portfolio

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Totaaloplossingen

R

Meer dan 40 jaar ervaring

R

Op maat van sectoren

R

Veel kant-en-klaar

R

Familiebedrijf

R

Geduldige aandeelhouders

R

Continuïteit

R

Kwaliteit

R

Flexibel

R

Vaste contactpersonen

R

Lange termijn partner

KLANTEN VERTELLEN, KLIK OP DE FOTO’S VOOR DE UITGEBREIDE CASE:

De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij al onze bedrijven aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, boekhouding etc.

Al meer dan 20 jaar werken we succesvol en met plezier samen.

Robert Zegveld

Sales Director, E-MAX Aluminium

Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult.

Al 15 jaar werken we succesvol samen.

Nadia Jansen

CEO, Building Group Jansen

Het is voor ons heel belangrijk te kunnen samenwerken met een flexibele partner met goede oplossingen, korte communicatielijnen en snelle service. Dat hebben we in Offimac gevonden. Hun oplossingen en service zijn top!

Serge Tremblez

(ex-) General Manager, Eurorent

Dankzij de software van Offimac verloopt het beheer van onze servicecontracten veel vlotter. Het feit dat we daarmee meer dan 20.000 servicebeurten per jaar met succes plannen, uitvoeren en beheren zegt genoeg.

Jean Paul Van Kerkhoven

CEO, Aquacare

RAJA is een B2B-postorderbedrijf dat van oorsprong gespecialiseerd is in verpakkingsmateriaal. Wij zijn een internationale groep met een belangrijk Europees distributiecentrum in Tongeren.

Goede software is cruciaal om onze processen aan te sturen. De ERP software van Offimac stelt ons in staat jaarlijks 10% en meer te groeien.

Al meer dan 25 jaar werken we succesvol samen.

Wido Bourel

Bestuurder, RAJA Group

Wij zijn een familiaal elektrotechnisch bedrijf met 250 medewerkers. Met de software van Offimac doen wij al onze processen, van calculatie tot planning en boekhouding. En zeker de Offimac planningssoftware is voor ons een grote meerwaarde. Wij zijn erg tevreden over de software.

Jan Eyckmans

Afgevaardigd Bestuurder, Welec Electro Techniek

Voor de prijs van een middenklasse wagen beschikken wij over een Microsoft ERP-systeem dat onze leverbetrouwbaarheid garandeert en onze voorraadkosten verlaagt. De klanten zijn er zeer tevreden van. Offimac heeft dit vakkundig aangepakt.

Niels Bollen

CEO, Nibotechnics

Door Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat nu minder cash vast. En binnen het kwartier kan ik een volledige winkel doorlichten en optimaliseren. Zeer efficiënt om onze 16 winkels aan te sturen.

Luc Schreurs

Algemeen Directeur, Group Schreurs

Om de snelle groei van onze bedrijven te faciliteren zocht Groep Kempeneers een systeem dat de zaken strakker zou aanpakken. De oplossing vonden we bij Offimac. Met hun software sturen we al onze bedrijven aan van calculatie naar planning, productie, financiën en managementinformatie. Hun systeem zorgt voor meer efficiëntie en tijdswinst.

Luc Segers

CFO, Steelcoat, Galvacoat en Metalix

Kostprijscalculatie en controle op de rentabiliteit in gans het productieproces zijn essentieel in een productiebedrijf als het onze. Met de Microsoft Dynamics ERP van Offimac en de integratie van onze CAD/CAM data in die ERP hebben we de basis gelegd voor een performant productie- en voorraadsysteem. Data moet voortaan slechts één maal ingegeven worden, en wordt automatisch verder gebruikt. En daarmee werken we efficiënt met meer controle vanaf het ontwerp tot en met facturatie van de geproduceerde items.

Jef Claes

CFO, ATM

LEES HIER MEER OVER ONZE OPLOSSINGEN

GECONTACTEERD WORDEN?