Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

VERHUURSOFTWARE VOOR TAL VAN VERHUURBRANCHES

Ben je op zoek naar nieuwe software voor je bedrijf?
Denk je aan moderne verhuursoftware voor 1 of meerdere afdelingen?
En wil je ook graag oplossingen die klaar zijn voor de toekomst?

 

Goede software is niet meer weg te denken in de verhuur. En het belang hiervan zal zeker nog toenemen. Want ook in de verhuur wordt alles meer en meer digitaal. Als verhuurbedrijf is het dan ook belangrijk dat je kiest voor een toekomstgericht platform. Zodat je veilig en stabiel kunt groeien.

Onze software voor verhuurbedrijven is de juiste oplossing. Want Offimac verhuursoftware zorgt voor efficiëntie, minder administratie en goede service. Wij hebben software voor elke afdeling. En die brengen we samen in 1 totaalsysteem voor de verhuur. Zodat iedereen efficiënt samenwerkt. En goed georganiseerd is.

Onze verhuursoftware voor verkoop, planning en administratie is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het is toekomstgerichte software voor verhuurbedrijven gesteund op 40 jaar ervaring in de branche. Dit is topsoftware voor verhuurbedrijven!

rental offimac clients

KRACHTIGE, KANT-EN-KLARE VERHUURSOFTWARE DIE DE ADMINISTRATIE VERLICHT

Meer doen met minder. Dat is inderdaad de doelstelling van goede verhuursoftware. Want goede software voor verhuur maakt de processen efficiënt. Zodat verhuurders minder administratie en planning moeten doen. En daardoor geld besparen. Want goede verhuursoftware vermindert de administratie, verbetert de organisatie en helpt om kosten te besparen. Onze software voor verhuurbedrijven is een digitaal platform dat alle afdelingen connecteert met elkaar en goed laat samenwerken. Zodat informatie vlot doorstroomt naar de juiste mensen. En data automatisch doorgezet wordt van contract tot factuur. Daardoor wordt er ook meer snelheid gemaakt en minder fouten. En dat zijn ook bijkomende voordelen van onze software voor verhuur. Dit zijn enkele van de afdelingen die we met onze software voor verhuurbedrijven kunnen aansturen:
 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Verhuuractiva

R

Verhuurbeheer

R

Transporten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Magazijn

MICROSOFT LEVERT DE STARTBASIS VAN ONZE VERHUURSOFTWARE

Onze verhuursoftware gebruikt Microsoft Dynamics 365 Business Central als startbasis. En speciaal voor de verhuur ontwikkelden wij specifieke verhuurmodules bovenop Business Central. Zodat we 1 totaalpakket voor de verhuur bieden, dat steunt op de kwaliteiten van Microsoft en Offimac. De grote voordelen van zulk een totaaloplossing zijn transparantie, overzicht en efficiëntie. En het is de best mogelijke aanpak volgens tal van economische studies.

Zo realiseren wij samen met Microsoft een software voor verhuurbedrijven die krachtig en toekomstgericht is. En die ook in de toekomst ijzersterk zal blijven. Want Microsoft en Offimac investeren samen in dit pakket. En daar plukken klanten de vruchten van. Want het een win-win is voor alle partijen. Dit zit er onder andere in de verhuurmodule van onze software voor verhuur:

 • Verhuur items & contracten: objecten, verbruiksartikelen, …
 • Korte en lange termijn verhuur
 • Projectmatige verhuur (optioneel)
 • Kalenders, reservatie & planning
 • Verbruik en tellers
 • Aankoop, logistiek, magazijnen, transport
 • Historieken
 • Activabeheer en verkoop van activa
 • Sterke rapporten en statistieken
 • Documentbeheer
 • Koppeling met boekhouding, logistiek, magazijnen enz
 • Link met services module en andere Offimac modules (optioneel)
 • Mogelijkheid tot het aansluiten van tal van apps

MOBIELE VERHUURSOFTWARE DIE U AFDELING PER AFDELING KAN ACTIVEREN

Je kan onze verhuursoftware zelf modulair samenstellen. Want zoals u hierboven al kon zien, kan u kiezen uit veel modules al naargelang de afdelingen die je hebt. En die modules kan u vervolgens stap voor stap activeren.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. En wat maatwerk kan ook nog altijd. Onze software voor verhuur is een flexibel systeem dat je helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele verhuursoftware die werkt op elk toestel. Want moderne bedrijven zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze verhuursoftware zich aan al naargelang de plek waar je werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien, zodat je niet moet zoeken. En daarnaast kies je welke modules je mobiel wil gebruiken en welke niet.

Dus als je zoekt naar sterke en mobiele software voor verhuurbedrijven, dan zit je goed bij ons en Microsoft. Want onze software voor verhuur is een ijzersterke combinatie met Microsoft-garantie!

VAN CRM NAAR VERKOOP, PLANNING EN NOG VEEL MEER

Zaken doen begint vaak met menselijke relaties en contacten. En die wil men goed kunnen beheren.

In onze verhuursoftware zit een goede CRM- en marketingmodule. Die maakt het mogelijk om commerciële relaties, contacten en opportuniteiten overzichtelijk te beheren. Want CRM en relatiebeheer is een essentieel onderdeel van moderne software voor verhuurbedrijven.

Met de marketingmodule kun je ook campagnes versturen en opvolgen. En voor het verkoopteam is de CRM-module ook handig. Want zij beheren de opportuniteiten met CRM. En zij volgen de contracten en offertes op totdat het orders worden.

Daarnaast kunnen zij van hieruit ook de nodige prognoses en historieken verkrijgen. Omdat er goede klanteninformatie beschikbaar is. 

Aan onze mobiele verhuursoftware kunnen wij sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen administratie en de planning afgestemd wordt. En teams zeer efficiënt kunnen plannen. Want ook goede planning helpt meer geld verdienen. En zorgt voor snelheidswinst. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis, die onze software voor verhuurbedrijven vervolledigen:

 

 • Verhuurplanning
 • Planning van machines en mensen
 • Transportplanning
 • Serviceplanning
 • GANTT planning

Naast administratie en planning willen verhuurbedrijven ook een goede opvolging van de zaken hebben. Want meten is weten. En goede rapportering biedt de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom heeft onze verhuursoftware ook uitgebreide rapportering in huis. En die zorgt goede overzichten binnen de software voor verhuur.

Maar wil je deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze extra software voor verhuurbedrijven in huis:

 

 • Microsoft PowerBI
 • JetReports
 • Qlikview
 • Qlik Sense

MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL BIEDT BEDRIJFSZEKERHEID

Omdat onze verhuursoftware steunt op Business Central van Microsoft combineren we de kracht van een reus als Microsoft met onze expertise in de verhuur. Want Microsoft is de meest betrouwbare partner in software. En een producent die zekerheid voor de toekomst biedt. Samen bieden wij zeer goede verhuursoftware, die zeer bedrijfszeker is. En wij zorgen er voor dat bedrijven 1 totaaloplossing voor heel hun bedrijf krijgen. Zodat klanten niet meer alles zelf moeten doen. Wij zorgen er voor dat alles samenwerkt en verbonden is. Want samenwerking is een kracht van onze software voor verhuurbedrijven.

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een zeer duurzaam en betrouwbaar platform. Het integreert standaard met Microsoft Office. En het werkt samen met zeer veel andere Microsoft producten als SQL Server, PowerBI, SharePoint en Azure. Daardoor is het ook een oplossing die ook uw mensen zeer snel zullen herkennen. Want het zijn stuk voor stuk toepassingen waarmee ze graag zullen werken.

Onze Business Central verhuursoftware is ook flexibel in gebruik. U kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan de software ook laten installeren op lokale servers. Offimac software voor verhuurbedrijven is schaalbaar met gebruikers en modules wanneer je wil. Want deze oplossing is inzetbaar in elk verhuurbedrijf van klein tot groot.

ONTDEK HIER MEER OVER DE VOORDELEN VAN ONZE VERHUURSOFTWARE

Eén sterkte van de verhuursoftware van Offimac is dat wij kant-en-klare toepassingen voor de verhuur hebben. En dat we elke afdeling van het verhuurbedrijf kunnen automatiseren. Zodat verhuurbedrijven stap-voor-stap hun digitaal systeem kunnen uitbouwen. En dat alles met elkaar samenwerkt, zonder dat duur maatwerk nodig is om pakketten met elkaar te verbinden. Daarnaast kunnen wij ook zeer veel apps van andere partners integreren. En dit alles maakt onze verhuursoftware ook zeer compleet. Want de mogelijkheden van onze software voor verhuurbedrijven zijn werkelijk zeer groot.

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze verhuursoftware: 

 • Gebruiksvriendelijk
 • Toekomst- en bedrijfszeker
 • Heel erg betrouwbaar
 • Betaalbare software voor verhuurbedrijven
 • Zeer modern
 • Op maat van de verhuur
 • Cloud en lokaal mogelijk
 • 100% mobiel
 • Kant-en-klaar op maat van verhuur
 • Elke afdeling kunnen we automatiseren
 • Maatwerk kan in onze software voor verhuur
 • Geniet de steun van Microsoft
 • Zeer veel internationale ondersteuning

 

OFFIMAC EN MICROSOFT ZIJN EEN ZEER GOEDE PARTNERS VOOR UW SOFTWARE

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen. En het zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. De Offimac software voor verhuur werd gebouwd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software voor verhuurbedrijven zit je goed voor de toekomst. En kan je gerust zijn voor de continuïteit van dit verhuurplatform!

 

ANDERE OPLOSSINGEN DIE U KUNT AANSLUITEN BIJ ONZE VERHUURSOFTWARE

Wij leveren digitale totaaloplossingen. Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die we ook in de verhuurbranche inzetten:

 

WAT OOK NOG INTERESSANT OM WETEN IS OVER ONZE SOFTWARE VOOR VERHUUR

jeOnze software voor verhuur is herkenbaar en gebruiksvriendelijk

Microsoft investeert zeer veel in gebruiksvriendelijke software. En Microsoft Dynamics 365 Business Central is een zeer herkenbare Microsoft-oplossing. Dat vergemakkelijkt het werken. En het doet gebruikers zich op hun gemak voelen. Zodat zij productiever zijn. 

Continuïteit en innovatie is verzekerd bij onze software voor verhuur

Onze verhuursoftware is gebaseerd op Business Central van Microsoft. En Microsoft staat borg voor innovatie, groei en continuïteit van al haar oplossingen. Zodat je gerust kunt zijn over de toekomst van uw verhuursoftware!  

De integratie met Microsoft Office is standaard aanwezig

De Offimac verhuursoftware integreert naadloos met Word en Excel. En zorgt er voor dat je makkelijk informatie tussen ons pakket en Office kunt uitwisselen. Want meer dan 90% van alle bedrijven gebruikt Office. 

Microsoft Dynamics 365 Business Central wordt verkocht en ondersteund in meer dan 190 landen

Microsoft verkoopt Business Central in 190 landen. En de software wordt boekhoudkundig aangepast aan de lokale wetgevingen van al die landen. Onze verhuursoftware, met Business Central als basis, is dan ook niet alleen geschikt voor Belgische of Nederlandse bedrijven. Het is ook zeer geschikt voor buitenlandse verhuurbedrijven. Dus wie internationaal wil gaan met software voor verhuur vindt aan ons een goede partner.

Wereldwijd de meest verkochte ERP-software voor kleine en middelgrote bedrijven

Met meer dan 200.000 klanten wereldwijd is Business Central de meest gebruikte software voor KMO. En dat is een zeer grote, stabiele klantenbasis. Microsoft zal blijven investeren in dit pakket. Want de klanten zijn er. En het voordeel voor klanten dat dat zij bedrijfszekerheid voor de toekomst krijgen. Want “massa is kassa”. 

Verhuursoftware van 1 tot 250 gebruikers

Onze software voor verhuur is inzetbaar in elk klein tot middelgroot verhuurbedrijf. En we hebben ook klanten met honderden gebruikers. Dus je kan gerust stevig groeien met onze software voor verhuurbedrijven.

1 platform voor al jouw firma’s en activiteiten, ook voor andere bedrijven dan verhuur

Je kan met onze software voor verhuur een onbeperkt aantal bedrijven aansturen. En daardoor kan u makkelijk kosten delen tussen bedrijven, het overzicht behouden en standaardiseren. Het hoeven het allemaal verhuurbedrijven te zijn. U kan onze verhuursoftware ook inzetten voor andere firma’s en bedrijfsactiviteiten. En zeker ook voor managementvennootschappen, immobiliën en servicebedrijven bijvoorbeeld. Onze software voor verhuur is werkelijk zeer polyvalent.

Ruime keuze aan modules en extra apps, dit is de verhuursoftware met het meest ruime aanbod op de markt

Elk verhuurbedrijf kan dus heel flexibel haar eigen systeem naar wens samenstellen. Er zijn niet alleen de vele apps die we zelf in de aanbieding hebben. In de store van Microsoft zijn er bovendien heel wat extra apps te krijgen. Bovendien kunnen klanten met Microsoft PowerApps ook zelf apps bijmaken. En ook dat is interessant aan onze software voor verhuur. Wij hebben dus het meest ruime gamma. En daar zijn andere verkopers van software voor verhuur erg jaloers op. 

Kan lokaal en in de cloud

Onze verhuursoftware kan je lokaal op eigen servers in uw bedrijf installeren. En je kan dat ook in de cloud doen als u dat verkiest. Onze software voor verhuurbedrijven is dus ook een flexibel systeem dus! Want je bent niet afhankelijk van de cloud of servers.

EEN VERHUURKLANT VERTELT U GRAAG WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR OFFIMAC

Het is voor ons heel belangrijk te kunnen samenwerken met een flexibele partner met goede oplossingen, korte communicatielijnen en snelle service. Dat hebben we in Offimac gevonden. Hun oplossingen en service zijn top!

Serge Tremblez

Gewezen Algemeen Directeur, Eurorent

GECONTACTEERD WORDEN?