Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

SOFTWARE VOOR PROJECTMANAGEMENT VAN A TOT Z

Wil je je administratie, planning en processen sneller en efficiënter laten verlopen?
Of wil je meer controle door goede software voor projectmanagement?
En misschien denk je aan kostenbesparing door geïntegreerde software voor projectmanagement?

 

Dankzij onze geïntegreerde software voor projectmanagement kan je snel en gemakkelijk de efficiëntie van je bedrijf verhogen. Bovendien zal je gelijktijdig je kosten kunnen reduceren. En onze oplossing maakt ook komaf met overtollige administratie. Daarnaast helpt zij totaaloverzicht te behouden. En natuurlijk zorgt onze software voor projectmanagement ook voor grip en controle.
 

Offimac software voor projectmanagement is een krachtige tool voor elke projectorganisatie. Bovendien is het zeer moderne software die op elk toestel werkt. En daardoor kan je deze software dus ook van overal gebruiken. Zowel op kantoor, als thuis en op klantenlocaties. En dat is wat moderne bedrijven vandaag de dag willen. Wedden dat onze oplossing ook jou zal verbazen?

rental offimac clients

SOLIDE SOFTWARE VOOR PROJECTMANAGEMENT VOOR ELKE AFDELING

Onze oplossing heeft tot doel je administratie te verminderen, interne processen te stroomlijnen, kosten te besparen en “meer met minder” te doen.

Je kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al je afdelingen, en deze allemaal één voor één installeren. Maar echte voordelen boek je pas als je alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt en laat samenwerken op één geïntegreerd softwaresysteem, ook wel een ERP-systeem genoemd. Met één geïntegreerd ERP softwarepakket zoals het onze beschik je over de beste oplossing die je het meeste efficiënt biedt.

De Offimac software voor projectbedrijven ziet er ook zeer herkenbaar uit. Omdat het lijkt op andere Microsoft producten. En daarnaast werkt het ook perfect samen met andere software van Microsoft zoals Word, Excel en Outlook. 

Dit zijn enkele van de modules uit onze software voor projectmanagement:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Calculatie

R

Projectbeheer

R

Voortgangsstaten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

ONZE SOFTWARE KAN JE STAP VOOR STAP UITBOUWEN

rental offimac business central rental software

Bij ons kan je je systeem modulair samenstellen. En je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang je afdelingen.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En dat kan ook wat maatwerk zijn bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens jouw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want moderne projectbedrijven zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze software zich aan al naargelang het toestel en de plek waar je werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien. Zodat jouw medewerkers niet moet zoeken. En zij snel aan de slag zijn.

Dus als je zoekt naar een sterk en mobiel softwaresysteem dat je stap voor stap wilt laten groeien, dan zit je zeer goed bij ons! 

Naast een calculatieprogramma willen projectbedrijven ook een goede opvolging van de werven. En op financiële en operationele activiteiten willen zij grip en controle. Want meten is weten. En goede rapportering biedt de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom hebben wij ook uitgebreide rapportering in huis. En die zorgt goede overzichten. Maar wil je deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze oplossingen in huis.

 

  • Microsoft PowerBI
  • JetReports
  • Qlikview
  • Qlik Sense

Aan onze mobiele software voor projectmanagement kunnen wij ook sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen administratie en de planning afgestemd wordt. En teams zeer efficiënt kunnen plannen. Want ook goede planning helpt meer geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis:

 

  • Projectplanning
  • Planning van machines en mensen
  • Serviceplanning
  • GANTT planning

BUSINESS CENTRAL, DE BASIS VOOR DE SOFTWARE VOOR PROJECTMANAGEMENT

Om meer inspiratie op te doen over dit Microsoft-platform kan je zeker kijken naar filmpjes elders op onze site.

VOORDELEN VAN ONZE SOFTWARE VOOR PROJECTMANAGEMENT

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Microsoft-oplossing

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

OFFIMAC EN MICROSOFT ZIJN ZEER GOEDE KEUZES VOOR UW BEDRIJF

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor MKB. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor projectbeheer werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software zit je goed voor de toekomst. En kan je gerust zijn voor de continuïteit van jouw digitaal platform! 

OPLOSSINGEN DIE SAMENWERKEN MET SOFTWARE VOOR PROJECTMANAGEMENT

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En dat is 1 van onze troeven.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die complementair zijn met onze software:

 

GECONTACTEERD WORDEN?