Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

SOFTWARE VOOR PROJECTBEDRIJVEN IN TAL VAN BRANCHES

Op zoek naar goede ICT of software voor jouw projectbedrijf?
Samen met ons werken aan een efficiënte administratie?
Benieuwd hoe onze toepassingen een meerwaarde zijn voor jouw branche?

 

Wij leveren kant-en-klare software en totaaloplossingen voor projectbedrijven. Daarnaast zorgen wij voor volledig geïntegreerde ICT-totaaloplossingen van A tot Z inclusief software, documentbeheer, rapporteringen en andere toepassingen. Zodat projectbedrijven een sterke digitaal systeem krijgen, dat hun planning en administratie efficiënt ondersteunt.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij hoe we projectbedrijven goed kunnen helpen. En hoe we jullie processen succesvol kunnen automatiseren!

rental offimac clients

TOTAALOPLOSSINGEN DIE TIJD, GELD EN ENERGIE BESPAART

Wij leveren digitale totaaloplossingen. Zodat projectbedrijven kunnen vertrouwen op 1 ICT-partner die al het nodige voor hen regelt. Het grote voordeel hiervan is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. En dat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Bovendien doen wij ook de coördinatie voor hun. Zodat zij kunnen concentreren op hun business en klanten.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten:

 

KRACHTIGE EN KANT-EN-KLARE SOFTWARE DIE HET VERSCHIL MAAKT

Onze servicesoftware vermindert uw administratie, verbetert je organisatie en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken, zodat informatie sneller doorstroomt naar de juiste medewerker. En waardoor jouw teamleden geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Want informatie moet slechts 1 maal ingegeven worden. En daardoor krijgen uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten. Met onze projectsoftware beschik je over een geïntegreerde oplossing voor kleine en middelgrote projectbedrijven die de efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat je kort op de bal kunt spelen.

 

rental offimac business central rental software

Bij ons kan je jouw softwaresysteem zelf modulair uitbouwen. En je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules voor je afdelingen.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules. En naderhand verder uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. Of wat maatwerk voorzien bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. En dat is ook erg handig. Want moderne projectbedrijven zijn mobiel en werken zowel onderweg als op het bedrijf graag met hun softwarepakket. 

 

VOORDELEN VAN DE ICT EN SOFTWARE VOOR PROJECTBEDRIJVEN VAN OFFIMAC

Onze software voor projectbedrijven is gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een zeer goede keuze. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit van de medewerkers verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. 

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software voor het projectbedrijf:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

KLANTEN VERTELLEN WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR OFFIMAC

Dankzij de software van Offimac verloopt het beheer van onze contracten veel vlotter. Het feit dat we daarmee meer dan 20.000 servicebeurten per jaar met succes plannen, uitvoeren en beheren zegt genoeg.

Jean Paul Van Kerkhoven

CEO, Aquacare

GECONTACTEERD WORDEN?