Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

CLOUD OPLOSSINGEN EN SYSTEMEN

Denk je er aan om heel jouw IT in de cloud te brengen?
Wil je weten wat er kan inzake cloud computing?
Of wil je slechts met enkele toepassingen in de cloud gaan?

 

Ook hiervoor zijn wij graag je partner. Want cloud computing biedt veel voordelen.

Maar er is niet 1 cloud oplossing, er zijn er meerdere mogelijk. Wat wil je in de cloud zetten: 1 softwarepakket, meerdere pakketten of heel uw ICT? Welke aanpak jouw bedrijf ook verkiest, wij denken graag met je mee en hebben oplossingen in huis.

CLOUD OPLOSSINGEN BIEDEN WIJ AAN IN FULL, HYBRIDE OF PER TOEPASSING

Leid je een bedrijf dat relatief lichte IT heeft met niet te veel toepassingen? Of wil je af van een server in je eigen bedrijf en alles in de cloud huren? Een specifieke dedicated omgeving voor uw bedrijf is dan waarschijnlijk de beste oplossing voor u. Het is een oplossing waarop je een server op het internet huurt en waar je al je data op kan stockeren.

Wil je specifieke software oplossingen zoals mail, ERP of CRM gebruiken in de cloud? Hiervoor bestaan er ook meerdere vormen van oplossing voor. Je kan dit doen in een eigen omgeving  of in een omgeving die u deelt met anderen (maar vakkundig afgeschermd). Bepaalde software kan je in de cloud gebruiken, terwijl je sommige andere software misschien toch weer eerder liever lokaal draait omwille van de snelheid of betrouwbaarheid. Dit noemt men dan ook een vorm van hybrid cloud computing. Het is een vorm van IT die we alleszins ook meer en meer zullen terugzien in de toekomst. En dit zeker ook omdat meer een meer toepassingen daar op afgestemd worden in de toekomst.

Wilt je heel je IT en servers bannen uit je bedrijf en met alles in de cloud gaan? Kies dan voor een full of dedicated oplossing helemaal op uw maat!

Los van hogerstaande zijn er ook nog bepaalde andere cloud oplossing waarvan je gebruik kan maken zoals bijvoorbeeld cloud back-up van uw bestaande data.

Hoe dan ook, cloud computing is een wereld die volop in beweging is!

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE ANDERE OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

GECONTACTEERD WORDEN?