Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

ERP PRODUCTIE

U bent op zoek naar ERP voor productie?
Want u wilt uw administratie verlichten?
Laat onze ERP u dan verassen!

 

Productiebedrijven kunnen niet meer zonder software. Want de digitalisering is zeker in productie niet meer weg te denken vandaag de dag. 

Onze ERP voor productie is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En die zorgt voor de aansturing en verlichting van heel uw administratie. Van marketing tot factuur. En van alle productie, planning en administratie. Zodat u met onze ERP voor productie een oplossing van A tot Z krijgt.

rental offimac clients

KRACHTIGE ERP VOOR PRODUCTIE MET TAL VAN TOEPASSINGEN PER AFDELING

Inzake ERP voor productie is er zeer veel mogelijk. Maar echte efficiëntie en voordelen realiseert u pas als u software met elkaar verbindt.  Zodat alle afdelingen en software naadloos op elkaar gestemd zijn. Een geïntegreerd softwarepakket zoals ERP voor productie doet dat. En dit pakket stuurt heel de organisatie aan.

Microsoft Dynamics 365 Business Central vormt de basis voor onze ERP voor productie. Want dat platform vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. Zodat informatie vlot doorstroomt naar de juiste mensen. En zodat mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. En data wordt automatisch doorgetrokken van contract tot factuur. En dat is een grote troef van onze software voor verhuur. Want uw medewerkers krijgen hierdoor meer tijd voor klanten. En zij kunnen hun job efficiënt doen. Want onze software bevordert de efficiëntie en productiviteit. En het zorgt er voor dat firma’s kort op de bal kunnen spelen. Naast standaardsoftware kan u onze ERP voor productie nog verder uitbreiden met nog meer software zoals planningssoftware, documenten en apps.

Dit zijn enkele van de modules uit onze ERP voor productie:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Activa

R

Productiebeheer

R

Jobs

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Magazijn

ONZE ERP VOOR PRODUCTIE IS MODERN, MOBIEL EN FLEXIBEL

Offimac ERP voor productie is ontwikkeld voor moderne bedrijven, die het vanzelfsprekend vinden dat zij steeds overal en vanop elk toestel kunnen werken. Want de wereld is mobiel vandaag de dag. En veel van het werk, de planning en de administratie gebeurt liefst van al meteen op de juiste plek. Onze software kunt u gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want op de bureau gebruikt u waarschijnlijk het liefst een laptop, PC of tablet. En bent u onderweg of bij klanten kiest u waarschijnlijk voor tablet of smartphone. Onze ERP werkt op al deze toestellen, zodat u steeds heel makkelijk aan uw informatie kan. En dus ook steeds kunt werken!

 

U kan uw ERP voor productie zelf modulair samenstellen. Want zoals u hierboven al kon zien, kan u kiezen uit veel modules al naargelang de afdelingen die u heeft. En die modules kan u vervolgens stap voor stap activeren.

Zo kan u starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En wat maatwerk kan ook nog altijd. Onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want moderne bedrijven zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze verhuursoftware zich aan al naargelang de plek waar u werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien, zodat u niet moet zoeken. 

Dus als u zoekt naar sterke en mobiele ERP voor productie, dan zit u goed bij ons en Microsoft. Want samen vormen wij een ijzersterke combinatie!

ONZE STANDAARD ERP VOOR PRODUCTIE KAN U VERDER UITRUSTEN

In onze ERP voor productie vindt u ook een interessante CRM- en marketingmodule terug. En die helpt bedrijven om hun commerciële relaties, contracten en opportuniteiten goed te managen.

Met de marketingmodule kunt u ook campagnes versturen en opvolgen. En voor commerciële mensen is de CRM-module ook handig. Want zij beheren de opportuniteiten met CRM. En zij volgen de bestekken, aanbestedingen en offertes op totdat het orders worden.

Daarnaast kunnen zij van hieruit ook de nodige prognoses, statistieken en historieken verkrijgen. Omdat er goede klanteninformatie beschikbaar is. 

En na CRM komen er nieuwe modules voor andere afdelingen aan bod.

Aan onze ERP voor productie kunnen we ook sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen administratie en de planning afgestemd wordt. En teams zeer efficiënt kunnen plannen. Want ook goede planning helpt meer geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis:

 

  • Productieplanning
  • Planning van machines en mensen
  • Transportplanning
  • Serviceplanning
  • GANTT planning

Naast administratie en planning willen klanten ook een goede opvolging. En over tal van andere financiële en operationele activiteiten willen zij grip en controle. Want meten is weten. En goede rapportering biedt de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom heeft onze ERP software ook uitgebreide rapportering in huis. En die zorgt goede overzichten. Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze oplossingen in huis:

 

  • Microsoft PowerBI
  • JetReports
  • Qlikview
  • Qlik Sense

MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL IS DE BESTE SOFTWARE VOOR KMO

Omdat onze ERP voor productie steunt op Business Central van Microsoft combineren we de kracht van een reus als Microsoft met onze expertise in productie. Want Microsoft is de meest betrouwbare partner in software. En een leverancier die stabiliteit en grote continuïteit biedt. Samen bieden wij zeer goede software, die zeer toekomstgericht en bedrijfszeker is. En wij zorgen er voor dat bedrijven 1 totaaloplossing voor heel hun organisatie krijgen.

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een zeer duurzaam en betrouwbaar platform. Het integreert standaard met Microsoft Office en integreert zeer veel andere Microsoft producten. Daardoor is het ook een oplossing die ook uw mensen zeer snel zullen herkennen. En het zijn stuk voor stuk toepassingen waarmee ze graag zullen werken. Want zij voelen herkenbaar aan. En daarnaast staat Microsoft er voor garant dat het nieuwe technologie en innovatie zal blijven integreren.

Onze Business Central software voor verhuur van machines is ook flexibel in gebruik. U kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan de software ook laten installeren op lokale servers. Offimac ERP voor productie kan u uitbreiden met gebruikers en modules wanneer u wil. Deze oplossing is inzetbaar in elk productiebedrijf van klein tot groot!

Om meer inspiratie op te doen over dit Microsoft-platform kan u zeker kijken naar filmpjes elders op onze site.

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE ERP SOFTWARE VOOR PRODUCTIEBEDRIJVEN

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze ERP voor productie:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Toekomstgericht

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

OFFIMAC EN MICROSOFT ZIJN ZEER GOEDE PARTNERS VOOR ERP VOOR PRODUCTIE

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software zit u goed voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform!

 

ANDERE OPLOSSINGEN DIE U KUNT AANSLUITEN BIJ ONZE ERP SOFTWARE

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor bedrijven. Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die we ook bieden:

 

WAAROM KIEZEN KLANTEN VOOR DE ERP VOOR PRODUCTIE VAN OFFIMAC?

De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij al onze bedrijven aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, boekhouding etc. Al meer dan 20 jaar werken we succesvol en met plezier samen.

Robert Zegveld

Sales Director, EMAX Aluminium

GECONTACTEERD WORDEN?