Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

IT PARTNER BRABANT? WIJ ZIJN UW PARTNER MET 40 JAAR ERVARING!

Bent u op zoek naar een betrouwbare IT partner in Brabant?
Wedden dat u met onze oplossingen efficiënt zult werken?
Of wilt u meer grip en controle dankzij goede IT en software?

 

Voor elk bedrijf is de implementatie van goede software en IT een must. Want goede IT stuurt de processen efficiënt aan. En helpt om heel uw organisatie op punt te stellen. Met Offimac IT kan u niet alleen de alledaagse taken van uw bedrijf efficiënter laten verlopen. Maar u kan ook de kosten reduceren. Bovendien krijgt u met onze ERP software grip en controle op uw bedrijf. En dankzij goede data-inzichten u kan de juiste gefundeerde managementkeuzes voor de toekomst maken.

Wij zijn de ervaren IT partner voor Brabant die u zoekt! Maak hieronder kennis met enkele van onze oplossingen.

rental offimac clients

IT PARTNER VOOR BRABANT MET STERKE BEDRIJFSSOFTWARE

Onze bedrijfssoftware vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Want het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. En waar informatie vlot doorstroomt. Zodat medewerkers geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Want dat doet niemand graag. En dat is ook niet efficiënt. Informatie moet maar 1 maal ingegeven worden. En goede software zoals de onze zorgt er voor dat data automatisch doorgetrokken wordt van offerte tot factuur. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten. En dat zij efficiënt hun job kunnen doen. Want onze oplossing is een geïntegreerd systeem dat de efficiëntie verbetert. En dat er voor zorgt dat KMO’s kort op de bal kunnen spelen.

Offimac ERP software ziet er ook zeer herkenbaar uit. Omdat het lijkt op andere Microsoft producten. En daarnaast werkt het ook perfect samen met andere software van Microsoft zoals Word, Excel en Outlook. 

Dit zijn enkele van de modules die we als IT partner in Brabant aanbieden:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Offertes

R

Projectbeheer

R

Jobs

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Assemblage

MOBIELE SOFTWARE VOOR ADMINSTRATIE, PLANNING EN MEER

rental offimac business central rental software

Onze software kan u modulair samenstellen. En u kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft.

Zo kan u starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En dat kan ook wat maatwerk zijn bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want moderne ondernemingen zijn meer en meer mobiel. En dus passen de schermen van onze software zich aan al naargelang het toestel en de plek waar u werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien. Zodat uw medewerkers niet moet zoeken. En zij snel aan de slag zijn.

Dus als u zoekt naar een sterk en mobiel softwaresysteem dat u stap voor stap volgens uw wenst wilt laten groeien? Dan zit u zeer goed bij ons! 

Naast een ERP-programma willen bedrijven ook een goede rapportering. En over tal van andere financiële en operationele activiteiten willen zij grip en controle. Want meten is weten. En goede rapportering biedt de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom hebben wij ook uitgebreide rapportering in huis. En die zorgt goede overzichten. Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze oplossingen in huis.

 

  • Microsoft PowerBI
  • JetReports
  • Qlikview
  • Qlik Sense

Aan onze mobiele ERP software kunnen wij ook sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen administratie en de planning afgestemd wordt. En teams zeer efficiënt kunnen plannen. Want ook goede planning helpt meer geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis:

 

  • Projectplanning
  • Planning van machines en mensen
  • Transportplanning
  • Serviceplanning
  • GANTT planning

ONTDEK BUSINESS CENTRAL VAN MICROSOFT, DE OPLOSSING VOOR KMO

Om meer inspiratie op te doen over dit Microsoft-platform kan u zeker kijken naar filmpjes elders op onze site.

VOORDELEN VAN ONZE IT VOOR BRABANT

Ontdek hier enkele van de voordelen die we als IT partner voor Brabant bieden met onze software:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Toekomstgericht

R

Microsoft-oplossing

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

ALS IT PARTNER VOOR BRABANT HEBBEN WE NOG MEER TE BIEDEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En dat is 1 van onze troeven.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die complementair zijn met onze software:

 

GECONTACTEERD WORDEN?