Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

MANAGEMENTRAPPORTAGE & BUSINESS INTELLIGENCE

Wil je inzicht in je bedrijf en cijfers?
Denk je aan het opzetten van managementrapportage?
Of wil je meteen gaan voor een krachtige Business Intelligence oplossing?

 

Managementrapportage is een essentieel instrument voor organisaties om de prestaties te monitoren en strategische beslissingen te ondersteunen. Het omvat het periodiek verzamelen, analyseren en presenteren van data over verschillende bedrijfsactiviteiten en -processen. Deze rapportages geven inzicht in de voortgang ten opzichte van gestelde doelen, identificeren knelpunten en bieden een basis voor verbeteracties.

Effectieve managementrapportage vereist nauwkeurige en tijdige gegevens. Dit wordt vaak bereikt door gebruik te maken van geavanceerde informatiesystemen en softwaretools die data uit verschillende bronnen integreren. De rapportages kunnen financiële resultaten, operationele prestaties, klanttevredenheid, markttrends en andere relevante indicatoren omvatten.

Een goed opgezet rapportagesysteem biedt niet alleen een overzicht van de huidige stand van zaken, maar maakt ook voorspellingen mogelijk. Door historische data te analyseren, kunnen trends worden geïdentificeerd en toekomstige ontwikkelingen worden ingeschat. Dit helpt managers om proactieve beslissingen te nemen en risico’s beter te beheersen.

Daarnaast speelt managementrapportage een cruciale rol in de communicatie binnen de organisatie. Het zorgt ervoor dat iedereen, van het uitvoerend team tot de operationele medewerkers, op de hoogte is van de prestaties en doelstellingen. Dit bevordert transparantie en betrokkenheid, wat essentieel is voor een effectieve en efficiënte organisatie.

Kortom, managementrapportage is een onmisbaar hulpmiddel voor het sturen van organisaties en het realiseren van hun strategische doelen.

ENKELE OPLOSSINGEN

Wij leveren managementrapportage met zeer sterke grafische en mobiele mogelijkheden. En met sterke dynamische meetborden. Zodat u vlot de cijfers ziet die u wil en van waar u wil. Zelfs compleet los van onze ERP software. Want Offimac heeft ook oplossingen voor data uit andere databronnen dan Microsoft Dynamics. 

Dashboards en KPI’s zullen in de toekomst geen geheimen meer hebben voor u en uw bedrijf.

Hiernaast vindt u een voorbeeld van een grafisch dashboards op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Maar wij leveren ook business intelligence oplossingen van  Qlikview, Qlik Sense en PowerBI.

“Meten is weten” geldt in elke organisatie en is belangrijk voor elke beslissingsnemer binnen een bedrijf. Onze software voorziet standaard in managementrapportage, maar bedrijven die hierin nog verder willen gaan kunnen wij zeker ook helpen.

In onze branchesoftware vindt u tal van rapporteren en cijferlijsten terug die u informeren over contracten. Eveneens is er tal van rapportering inzake leveringen, gepresteerde uren, boekhouding en nog veel meer beschikbaar in het systeem.

Zoekt u nog meer? Dan kunnen wij oplossingen voorstellen die nog krachtiger zijn en nog meer cijfergegevens kunnen verwerken, en die eventueel zelfs meerdere databronnen kunnen aanspreken.

Hiernaast vindt u een voorbeeld op basis van Microsoft PowerBI.

ONTDEK HIER MEER OVER DE TERREINEN WAARIN WE OOK ADVIES VERLENEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen naast business consulting:

 

KLANTEN VERTELLEN WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR DE OPLOSSINGEN VAN OFFIMAC

Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult.

Al 15 jaar werken we succesvol samen.

Nadia Jansen

CEO, Building Group Jansen

GECONTACTEERD WORDEN?