Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

MICROSOFT DYNAMICS BUSINESS CENTRAL ZET UW BUSINESS CENTRAAL

Wil je een efficiënte aanpak van je bedrijfsprocessen?
Ben je op zoek naar goede software voor je onderneming?
En wil je ook meer weten over de voordelen van de Business Central software voor jouw bedrijf?

 

Business Central is de nieuwe naam voor Microsoft Dynamics bedrijfssoftware voor KMO. De bedoeling van deze software is om op een frisse en moderne manier te kijken naar bedrijfsprocessen. En om deze op een uniforme wijze aan te sturen. Zodat je maximale besparing boekt. En kort op de bal kunt spelen met een zeer goede klantenservice.

Meer dit pakket kan nog veel meer. En Offimac helpt er jou graag mee!

Want slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac al 40 jaar actief. Doorheen al deze jaren hebben wij veel ervaring in vele sectoren opgedaan. En daardoor hebben wij een schat aan kennis in huis. Deze ervaring vertaalden we naar Business Central oplossingen voor branches. Want het zijn deze kant-en-klare modules en apps die onze klanten ook snel kunnen implementeren. En die hun snel vooruithelpen. Want snel resultaat en korte implementatietijden, dat is wat klanten willen!

rental offimac clients

BUSINESS CENTRAL IS MODERNE BEDRIJFSSOFTWARE MET GROTE TROEVEN

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een softwareplatform dat zich specifiek richt op kleine en middelgrote bedrijven van 1 tot 250 werknemers. Het is een software die zowat alle afdelingen van uw bedrijf kan aansturen, van verkoop tot boekhouding. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers slechts 1 pakket hoeven aan te leren en zeer snel vertrouwd zijn met de software. Bovendien lijkt Business Central heel erg op Microsoft Office. En het werkt er ook naadloos mee samen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat dit systeem door miljoenen gebruikers wereldwijd gebruikt wordt.

De grote troeven van dit platform zijn:

 

rental offimac business central rental software
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Herkenbaarheid dankzij de vertrouwde schermen van Microsoft Office
  • Productiviteit van mensen staat centraal
  • Rapportering volgens ieders wens
  • Mobiel en bruikbaar op elke toestel
  • Kan lokaal of in de cloud, zoals u verkiest
  • Zeer makkelijk uit te breiden met apps, add-ons of maatwerk
  • Schaalbaar: dit is een systeem vanaf 1 gebruiker
  • Flexibel op veel mogelijke manieren
  • Kan zowel in de cloud als lokaal op servers werken

 

VOORDELEN VAN MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL

Microsoft Dynamics Business Central is perfect geïntegreerd met Microsoft Excel, Word en Outlook wat zorgt voor een visueel zeer herkenbare software. Deze integratie maakt het pakket ook zeer gebruiksvriendelijk. Want bijna iedereen gebruikt dagelijks Microsoft Office. En haast elke onderneming heeft dit in huis.

De productiviteit van medewerkers staat centraal in heel het systeem. Want gebruikers moeten data slechts 1 maal ingeven en de Business Central software zorgt voor een verdere verspreiding van de informatie naar andere modules. Gedaan dus met klantengegevens in tal van pakketten te moeten bijhouden, je hoeft nog slechts 1 klantenbestand up-to-date te houden en iedereen binnen uw organisatie kan er dankbaar gebruik van maken. Door deze voorzieningen zal je ook meer rendement en efficiëntie in jouw bedrijf realiseren. En kan je ook uw investering snel terugverdienen. Medewerkers moeten minder tijd steken in gegevens ingeven. En zij kunnen zich concentreren op meer productieve taken zoals betere klantenservice.

Rapportering is een ander sterk pluspunt. Er zitten meer dan 100 standaardlijsten in Business Central. Zodat bijna iedere gebruiker de nodige rapporten voor zijn of haar werk vindt. 

Nog een bijkomende kracht zijn de sterke mobiele eigenschappen van Business Central. Want deze software draait op zowat elk toestel en op elk systeem. Of je nu op PC, laptop, tablet of smartphone wil werken, het kan. En bovendien kan dat op Windows, Apple als Android toestellen. Mobiliteit heeft dus geen geheimen meer, je kan van overal werken op Business Central en zelfs vanuit tal van toestellen. En dit is echt iets wat mensen vandaag willen!

Business Central kan zowel op servers in uw bedrijf geïnstalleerd worden, als in de cloud. Jouw bedrijf kan klein beginnen met enkele gebruikers of zelfs maar enkele afdelingen, en later doorgroeien naar meer. Ook dat kan. Want je kan Business Central systeem laten groeien zoals jij het wenst.

Vind je niet alles wat u wenst standaard? Geen probleem. Er zijn add-ons en apps van partners zoals Offimac op de markt die kant-en-klaar zijn voor vele zeer specifieke sectoren. Bij Offimac vindt u zo onder andere Dynamics add-ons voor bouw, installatie, verhuur, services, HRM en vele andere sectoren. Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk wat maatwerk te laten aanbrengen bovenop al de standaarden als jouw onderneming dit wil. Want functioneel kan je Microsoft Dynamics Business Central dus ook helemaal op jouw wens laten inrichten.

Business Central omvat onder meer modules voor volgende afdelingen:

 

R

CRM

R

Aankoop

R

Magazijn

R

Financieel beheer

R

Marketing

R

Logistiek

R

Personeel

R

Bankieren

R

Verkoop

R

Voorraad

R

Boekhouding

R

Jobs

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE EXTRA OPLOSSINGEN VOOR BUSINESS CENTRAL

Wij leveren digitale totaaloplossingen rond Business Central. En daarmee zijn we uniek. Want het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

KLANTEN VERTELLEN WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR DE OPLOSSINGEN VAN OFFIMAC

Omdat we we zelf geen ICT-afdeling in huis hebben, is het voor ons heel belangrijk te kunnen samenwerken met een flexibele partner met goede oplossingen, korte communicatielijnen en snelle service. Dat hebben we in Offimac gevonden. Hun oplossingen en service zijn top!

Serge Tromblez

General Manager, Eurorent

GECONTACTEERD WORDEN?