ICT EN SOFTWARE VOOR VERHUUR

Op zoek naar goede software voor je verhuurbedrijf?
Samen met ons werken aan efficiëntie en zo weinig mogelijk administratie?
Benieuwd hoe onze verhuursoftware een meerwaarde is voor verhuurbedrijven?

 

Bij ons vind je de beste software & IT voor de verhuur. Want wij hebben kant-en-klare verhuursoftware. En wij realiseren volledig geïntegreerde ICT-totaaloplossingen van A tot Z voor de verhuurbranche. Zodat verhuurbedrijven 1 sterke ICT-oplossing krijgen. En een digitaal systeem dat kan meegroeien met hun behoeften van vandaag en morgen. Want wij kijken verder dan vandaag.

Door onze ervaring in de verhuur weten wij hoe we verhuurders kunnen helpen. En hoe we verhuurbedrijven kunnen automatiseren, stroomlijnen, en opvolgen!

rental offimac clients

UNIEKE TOTAALOPLOSSINGEN VOOR DE VERHUURSECTOR

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor de verhuur. En daarmee zijn we uniek. Want wij zijn de enige in België die dit doet voor de verhuurbranche. Het grote voordeel voor verhuurbedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat ze zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die we ook in de verhuurbranche inzetten:

 

VERHUURSOFTWARE: MAAK ECHT HET VERSCHIL

Onze verhuursoftware vermindert uw administratie, verbetert je interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken, zodat informatie sneller doorstroomt. En mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. En daardoor krijgen medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en andere belangrijke opdrachten. Met onze verhuursoftware beschik je over een geïntegreerde oplossing voor kleine en middelgrote verhuurbedrijven die de efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat je korter op de bal kan spelen.

 

rental offimac business central rental software

Je kan je systeem modulair samenstellen. En je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die je hebt.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. Of wat maatwerk bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. En dat is ook erg handig. Want moderne bedrijven zijn mobiel en werken zowel van op kantoor als onderweg graag met hun softwarepakket. 

Wil je graag meer weten over onze specifieke software oplossing voor de verhuur? Via onderstaande knoppen kom je meer te weten over enkele van de toepassingen die we in ons aanbod hebben:

 

OFFIMAC & VERHUURSOFTWARE: DE VOORDELEN

Onze verhuursoftware is gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een zeer goede keuze voor verhuurbedrijven. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit van de medewerkers verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. 

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software voor je bedrijf:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

UW COLLEGA’S UIT DE VERHUURSECTOR AAN HET WOORD:

Het is voor ons heel belangrijk te kunnen samenwerken met een flexibele partner met goede oplossingen, korte communicatielijnen en snelle service. Dat hebben we in Offimac gevonden. Hun oplossingen en service zijn top!

Serge Tromblez

General Manager, Eurorent

GECONTACTEERD WORDEN?