Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

SOFTWARE LIMBURG? WIJ ZIJN UW PARTNER!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor software in Limburg?
Wedden dat u met onze software efficiënt kan werken?
Of wilt u meer grip en controle dankzij goede software?

 

Voor elk bedrijf is de implementatie van software een must. Want goede software stuurt de processen efficiënt aan. En helpt om heel uw organisatie op punt te stellen. Met Offimac software kan u niet alleen de alledaagse taken van uw bedrijf efficiënter laten verlopen. Maar u kan ook de kosten reduceren. Bovendien krijgt u met onze ERP software grip en controle op uw bedrijf. En dankzij goede data-inzichten u kan de juiste gefundeerde managementkeuzes voor de toekomst maken. Omdat onze software u de juiste en nodige informatie hiervoor aanreikt.

Voor goede software in Limburg zijn wij dus ook graag uw partner!

rental offimac clients

SOLIDE SOFTWARE IN LIMBURG VINDT U BIJ ONS

Onze software vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Want het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. En waar informatie vlot doorstroomt. Zodat medewerkers geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Want dat doet niemand graag. En dat is ook niet efficiënt. Informatie moet maar 1 maal ingegeven worden. En goede software zoals de onze zorgt er voor dat data automatisch doorgetrokken wordt van contact tot factuur. Want zo hoort het voor moderne bedrijfssoftware.

Offimac ERP software ziet er ook zeer herkenbaar uit. Omdat het lijkt op andere Microsoft producten. En daarnaast werkt het ook perfect samen met andere software van Microsoft zoals Word, Excel en Outlook. 

Dit zijn enkele van de modules die we voor software in Limburg aanbieden:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Offertes

R

Projectbeheer

R

Jobs

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Assemblage

ONZE ERP SOFTWARE KUNT U STAP VOOR STAP UITBOUWEN

rental offimac business central rental software

U kan uw systeem modulair samenstellen. En u kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft.

Zo kan u starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En dat kan ook wat maatwerk zijn bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want moderne ondernemingen zijn meer en meer mobiel. En dus passen de schermen van onze software zich aan al naargelang het toestel en de plek waar u werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien. Zodat uw medewerkers niet moet zoeken. En zij snel aan de slag zijn.

Dus als u zoekt naar een sterk en mobiel softwaresysteem dat u stap voor stap volgens uw wenst wilt laten groeien? Dan zit u zeer goed bij ons! 

Naast een ERP-programma willen bedrijven ook een goede rapportering. En over tal van andere financiële en operationele activiteiten willen zij grip en controle. Want meten is weten. En goede rapportering biedt de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom hebben wij ook uitgebreide rapportering in huis. En die zorgt goede overzichten. Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze oplossingen in huis.

 

  • Microsoft PowerBI
  • JetReports
  • Qlikview
  • Qlik Sense

Aan onze mobiele ERP software kunnen wij ook sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen administratie en de planning afgestemd wordt. En teams zeer efficiënt kunnen plannen. Want ook goede planning helpt meer geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis:

 

  • Projectplanning
  • Planning van machines en mensen
  • Transportplanning
  • Serviceplanning
  • GANTT planning

ONTDEK BUSINESS CENTRAL VAN MICROSOFT

Om meer inspiratie op te doen over dit Microsoft-platform kan u zeker kijken naar filmpjes elders op onze site.

VOORDELEN VAN ONZE ERP SOFTWARE VOOR LIMBURG

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Toekomstgericht

R

Microsoft-oplossing

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

OFFIMAC EN MICROSOFT ZIJN ZEER GOEDE KEUZES VOOR UW BEDRIJF

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software zit u goed voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform! 

Onze oplossing is flexibel in gebruik en betaling. U kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan deze ERP software ook laten installeren op lokale servers. Offimac ERP software voor productie kan u uitbreiden met gebruikers en modules wanneer u wil. Want deze toepassing is inzetbaar in elk bedrijf van klein tot groot!

ANDERE SOFTWARE VOOR LIMBURG VAN OFFIMAC

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En dat is 1 van onze troeven.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die complementair zijn met onze software:

 

GECONTACTEERD WORDEN?