Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

SOFTWARE VOOR PRODUCTIEBEDRIJVEN DIE EFFICIËNT HELPT WERKEN

Heb je interesse in goede software voor productiebedrijven?
Want je wilt je bedrijf graag efficiënt organiseren en aansturen?
En je zou dit graag doen met 1 pakket waarmee je heel je productiebedrijf kunt leiden?

 

Dan zijn wij jouw partner!

Want door het implementeren van onze software voor productiebedrijven kan je de efficiëntie van uw bedrijf verhogen. En dit door minder administratie en een betere planning. En daarmee kan je natuurlijk ook de kosten reduceren. Wat op zijn beurt leidt tot meer winst. Daarom is goede software een must vandaag de dag.  Dus laat je inspireren door onze software voor productiebedrijven!

Want wij hebben veel kant-en-klare software voor productiebedrijven. En we hebben meer dan 40 jaar praktijkervaring

rental offimac clients

KRACHTIGE SOFTWARE VOOR PRODUCTIEBEDRIJVEN VAN A TOT Z

Onze software voor productiebedrijven is gebouwd op Microsoft Dynamics-technologie. En meer specifiek op het Business Central softwareplatform. We geloven echt dat dit de best mogelijke software voor KMO-productiebedrijven is. Want het is een zeer stabiel systeem van Microsoft. En Microsoft staat garant voor kwaliteit, innovatie en betrouwbare software. Bovenop deze basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central bouwden wij specifieke software voor productiebedrijven bij. Zodat dit systeem ook helemaal op maat is. Zodat minder tot geen maatwerk nodig is. En producenten snel kunnen schakelen door een kortere implementatietijd. Bovendien kunt u onze software voor productiebedrijven makkelijk uitbreiden met onze andere software zoals planningssoftware, documenten, apps en nog veel meer. Want ook dat zijn bouwstenen voor een goed digitaal systeem.

De Offimac software voor productiebedrijven ziet er ook zeer herkenbaar uit. Omdat het lijkt op andere Microsoft producten. En daarnaast werkt het ook perfect samen met andere software van Microsoft zoals Word, Excel en Outlook. 

Ons softwaresysteem vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Want het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. En waar informatie vlot doorstroomt. Zodat medewerkers geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Want dat doet niemand graag. En dat is ook niet efficiënt. Informatie moet maar 1 maal ingegeven worden. En goede software zoals de onze zorgt er voor dat data automatisch doorgetrokken wordt van calculatie tot factuur. Het voordeel hiervan is dat je medewerkers meer tijd krijgen voor klanten. En dat zij efficiënt hun job kunnen doen. Want onze software voor productiebedrijven is een geïntegreerde oplossing voor KMO-bedrijven die de efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat bedrijven kort op de bal kunnen spelen.

Dit zijn enkele van de modules uit onze software voor productiebedrijven:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Offertes

R

Productiebeheer

R

Jobs

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Magazijn

ONZE SOFTWARE VOOR PRODUCTIEBEDRIJVEN IS MODERN, MOBIEL EN MODULAIR

Als je software voor productiebedrijven wil implementeren in jouw productiebedrijf zijn er verschillende mogelijkheden. Vele verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen binnen uw bedrijf gerealiseerd worden. Je kan kiezen voor verschillende softwarepakketten passend bij de verschillende afdelingen van uw bedrijf. Maar echte efficiëntie en voordelen realiseer je pas als al je afdelingen en software naadloos op elkaar zijn afgestemd.

Daarom kan je dan ook beter kiezen voor één geïntegreerd softwarepakket om al je afdelingen mee aan te sturen. Want zulke oplossing biedt grote voordelen.

Daarnaast is het vandaag de dag ook een absolute must dat software voor productiebedrijven mobiel is. Want meer en meer werk gebeurt mobiel. 

Onze software voor productiebedrijven is ontwikkeld voor moderne bedrijven, die het logisch vinden dat zij steeds overal en vanop elk toestel kunnen werken.

 

rental offimac business central rental software

Dit systeem kan je modulair samenstellen. Want je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft.

Zo kan je van start gaan met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En dat kan ook wat maatwerk zijn bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens jouw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want veel medewerkers zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze software voor verhuurbedrijven zich aan al naargelang het toestel en de plek waar u werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien. Zodat medewerkers niet moeten zoeken. En zij snel aan de slag zijn.

Dus zoek je een sterk en mobiel softwaresysteem dat je stap voor stap volgens jouw wens kunt laten groeien? Dan zit je zeer goed bij ons! 

Deze mobiele eigenschappen dankt onze software voor productiebedrijven aan de sterke fundamenten waarop onze toepassingen gebouwd zijn: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Om meer inspiratie op te doen over dit Microsoft-platform kan u zeker kijken naar filmpjes elders op onze site.

TWAALF VOORDELEN VAN ONZE SOFTWARE VOOR PRODUCTIEBEDRIJVEN

Onze software voor productiebedrijven is gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een zeer goede keuze. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen om te blijven investeren. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. 

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software voor productiebedrijven:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Toekomstgericht

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

DE BESTE PARTNERS VOOR SOFTWARE VOOR PRODUCTIEBEDRIJVEN

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software voor productiebedrijven zit u goed voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform!

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac al 40 jaar actief. En doorheen al deze jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd. Wij kennen de verhuur. En we luisteren al meer dan 40 jaar naar klanten hoe we hen vandaag en morgen kunnen helpen.

ANDERE ICT-OPLOSSINGEN DIE U KUNT AANSLUITEN BIJ ONZE TOEPASSINGEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En dat is 1 van onze troeven. Want het grote voordeel van onze aanpak is dat dit zorgt voor kwaliteit. En dat het bouwbedrijven tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één ICT-partner met vaste contactpersonen. En dat is efficiënt en aangenaam samenwerken.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten:

 

KLANTEN VERTELLEN WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR OFFIMAC

De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij al onze bedrijven aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, boekhouding etc. Al meer dan 20 jaar werken we succesvol en met plezier samen.

Robert Zegveld

Sales Director, EMAX Aluminium

GECONTACTEERD WORDEN?