Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

SOFTWARE VOOR RAMEN EN DEUREN

Bent u op zoek naar software voor ramen en deuren?
Wilt u een moderne oplossing hiervoor?
Dan zijn wij graag uw partner!

 

Want wij leveren software voor onder meer de verkoop, planning, administratie en nog andere toepassingen. Dus als uw bedrijfsactiviteit de verkoop, het leveren en het plaatsen van ramen en deuren is, leren wij u graag kennen. Want wij kennen uw branche. En om dit gehele proces van planning en administratie in goede banen te leiden is het een goed idee om voor onze software voor ramen en deuren te kiezen. Omdat u hiermee efficiënter zal kunnen werken. En omdat onze software uw grip, controle en overzicht vergroot. Bovendien zullen uw bedrijfskosten gereduceerd worden. Want wij zorgen voor 1 samenwerkend geheel van softwaretoepassingen, die data met elkaar uitwisselen.

rental offimac clients

SOLIDE SOFTWARE VOOR RAMEN EN DEUREN VAN A TOT Z

Onze geïntegreerde software voor ramen en deuren vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Want het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. En waar informatie vlot doorstroomt. Zodat medewerkers geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Want dat doet niemand graag. En dat is ook niet efficiënt. Informatie moet maar 1 maal ingegeven worden. En goede software zoals de onze zorgt er voor dat data automatisch doorgetrokken wordt van calculatie tot factuur. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en werven. En dat zij efficiënt hun job kunnen doen. Want onze software voor is een geïntegreerde oplossing die de efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat installateurs kort op de bal kunnen spelen.

Offimac software voor ramen en deuren ziet er ook zeer herkenbaar uit. Omdat het lijkt op andere Microsoft producten. En daarnaast werkt het ook perfect samen met andere software van Microsoft zoals Word, Excel en Outlook. 

Dit zijn enkele van de modules uit onze software voor ramen en deuren:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Calculatie

R

Projectbeheer

R

Vorderingsstaten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

ONZE SOFTWARE VOOR RAMEN EN DEUREN KUNT U STAP VOOR STAP UITBOUWEN

rental offimac business central rental software

U kan uw systeem modulair samenstellen. En u kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft.

Zo kan u starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En dat kan ook wat maatwerk zijn bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software voor ramen en deuren die werkt op elk toestel. Want moderne bouwbedrijven zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze software zich aan al naargelang het toestel en de plek waar u werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien. Zodat uw medewerkers niet moet zoeken. En zij snel aan de slag zijn.

Dus als u zoekt naar een sterk en mobiel softwaresysteem dat u stap voor stap volgens uw wenst wilt laten groeien? Dan zit u zeer goed bij ons! 

Aan onze mobiele software kunnen wij ook sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen administratie en de planning afgestemd wordt. En teams zeer efficiënt kunnen plannen. Want ook goede planning helpt meer geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis:

 

  • Projectplanning
  • Planning van machines en mensen
  • Transportplanning
  • Serviceplanning
  • GANTT planning

ONTDEK BUSINESS CENTRAL VAN MICROSOFT, DE BASIS VOOR ONS SYSTEEM

Om meer inspiratie op te doen over dit Microsoft-platform kan u zeker kijken naar filmpjes elders op onze site.

VOORDELEN VAN ONZE SOFTWARE VOOR RAMEN EN DEUREN

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software voor ramen en deuren:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Microsoft-oplossing

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

BIJ ONS KAN U TERECHT VOOR NOG MEER ICT-OPLOSSINGEN EN SOFTWARE

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En dat is 1 van onze troeven.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die complementair zijn met onze software:

 

GECONTACTEERD WORDEN?