Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

SOFTWARE VOOR TECHNISCHE DIENST

Denkt u er aan om uw werking sneller en efficiënter laten verlopen?
Wilt u uw controle verhogen door software voor technische dienst?
En misschien ook kosten verminderen met software?

 

Dankzij onze software voor technische dienst kan u snel en gemakkelijk de efficiëntie van uw bedrijf verhogen. Bovendien zal u gelijktijdig uw kosten kunnen reduceren. En ook rekent onze software af met uw overtollige administratie en inefficiënt dubbelwerk. Daarnaast helpt zij u controle en totaaloverzicht te behouden. En door haar mobiele opbouw is onze software ook van overal bruikbaar, wat zeker in de wereld van mobiele techniekers een groot plus punt is. Want technici op de baan zijn ook meer een meer digitale gebruikers. Onze software voor technische dienst is een krachtige tool voor elke organisatie in de technische dienstverlening. Het is een systeem dat klanten uitbouwen met tal van modules, apps en andere toepassingen. Bovendien steunt het op Microsoft-technologie. En dat is ook een belangrijke garantie naar de toekomst toe.
rental offimac clients

SOLIDE SOFTWARE VOOR TECHNISCHE DIENST DIE U GELD DOET BESPAREN

Onze geïntegreerde software voor technische dienst vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Want het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. En waar informatie vlot doorstroomt. Zodat medewerkers geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Want dat doet niemand graag. En dat is ook niet efficiënt. Informatie moet maar 1 maal ingegeven worden. En goede software zoals de onze zorgt er voor dat data automatisch doorgetrokken wordt van calculatie tot factuur. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en werven. En dat zij efficiënt hun job kunnen doen. Want onze software voor service en onderhoud is een geïntegreerde oplossing die de efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat klanten kort op de bal kunnen spelen.

Offimac software voor service en onderhoud ziet er ook zeer herkenbaar uit. Omdat het lijkt op andere Microsoft producten. En daarnaast werkt het ook perfect samen met andere software van Microsoft zoals Word, Excel en Outlook. 

Dit zijn enkele van de modules uit onze software voor technische dienst:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Calculatie

R

Projectbeheer

R

Servicebeheer

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

ONZE SOFTWARE VOOR TECHNISCHE DIENST IS MOBIEL EN FLEXIBEL

rental offimac business central rental software

U kan uw systeem modulair samenstellen. En u kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft.

Zo kan u starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En dat kan ook wat maatwerk zijn bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want moderne bouwbedrijven zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze software zich aan al naargelang het toestel en de plek waar u werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien. Zodat uw medewerkers niet moet zoeken. En zij snel aan de slag zijn.

Dus als u zoekt naar een sterk en mobiel softwaresysteem dat u stap voor stap volgens uw wenst wilt laten groeien? Dan zit u zeer goed bij ons! 

In het kader van software voor technische dienst willen bedrijven ook een goede opvolging van de werven. En over tal van andere financiële en operationele activiteiten willen zij grip en controle. Want meten is weten. En goede rapportering biedt de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom hebben wij ook uitgebreide rapportering in huis. En die zorgt goede overzichten. Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze oplossingen in huis.

 

  • Microsoft PowerBI
  • JetReports
  • Qlikview
  • Qlik Sense

Aan onze mobiele software voor technische dienst kunnen wij ook sterke grafische planborden toevoegen. Want ook goede planning helpt meer geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis:

 

  • Projectplanning
  • Planning van machines en mensen
  • Transportplanning
  • Serviceplanning
  • GANTT planning

ONTDEK BUSINESS CENTRAL VAN MICROSOFT, DE BASIS VOOR ONS OPLOSSING

Om meer inspiratie op te doen over dit Microsoft-platform kan u zeker kijken naar filmpjes elders op onze site.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN ONZE SOFTWARE VOOR SERVICE EN ONDERHOUD?

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Microsoft-oplossing

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

ZEER GOEDE KEUZES INZAKE SOFTWARE VOOR TECHNISCHE DIENST

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor service en onderhoud werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software zit u goed voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform! 

OPLOSSINGEN VAN OFFIMAC DIE COMPLEMENTAIR ZIJN MET ONZE TOEPASSINGEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En dat is 1 van onze troeven.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die complementair zijn met onze software:

 

GECONTACTEERD WORDEN?