Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

SOFTWARE VOOR VERHUURDERS

U bent op naar software voor verhuurders?
Want u wilt uw administratie verlichten?
Laat onze software voor verhuurders u dan verassen!

 

Verhuurders kunnen niet meer zonder software. 

Onze software voor verhuurders is gebaseerd op Microsoft Dynamics. En onze software zorgt voor de aansturing en verlichting van heel uw administratie. Van marketing tot factuur. En onze oplossing automatiseert uw verkoop, planning en administratie.

rental offimac clients

KRACHTIGE SOFTWARE VOOR VERHUURDERS MET TAL VAN TOEPASSINGEN

Inzake software voor verhuurders is er zeer veel mogelijk. Maar echte efficiëntie en voordelen realiseert u pas wanneer u alle afdelingen en software naadloos op elkaar afstemt in de vorm van één geïntegreerd softwarepakket. En dat dit pakket heel de organisatie aanstuurt.

Voor de verhuurbranche ontwikkelden wij specifieke verhuurmodules die we aan Microsoft Dynamics 365 Business Central toevoegen. En die we met elkaar verbinden in de databank. Zodat u 1 samenwerkend softwaresysteem krijgt. En dat u dit u kunt uitbreiden met nog meer software zoals planningssoftware, documenten en apps.

Onze software voor verhuurders op basis van Dynamics 365 Business Central vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. Zodat informatie vlot doorstroomt naar de juiste mensen. En zodat mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. En data wordt automatisch doorgetrokken van contract tot factuur. En dat is een grote troef van onze verhuursoftware. Want uw medewerkers krijgen hierdoor meer tijd voor klanten. En zij kunnen hun job efficiënt doen. Want onze software bevordert de efficiëntie en productiviteit. En het zorgt er voor dat firma’s kort op de bal kunnen spelen.

Dit zijn enkele van de modules uit onze software voor verhuurders:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Verhuuractiva

R

Verhuurbeheer

R

Transporten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Magazijn

ONZE SOFTWARE VOOR VERHUURDERS IS MODERN, MOBIEL EN FLEXIBEL

Offimac software voor verhuurders is ontwikkeld voor moderne bedrijven, die het vanzelfsprekend vinden dat zij steeds overal en vanop elk toestel kunnen werken. Want de wereld is mobiel vandaag de dag. En veel van het werk, de planning en de administratie gebeurt liefst van al meteen op de juiste plek. Onze software kunt u gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want op de bureau gebruikt u waarschijnlijk het liefst een laptop, PC of tablet. En bent u onderweg of bij klanten kiest u waarschijnlijk voor tablet of smartphone. Onze software voor verhuur werkt op al deze toestellen, zodat u steeds heel makkelijk aan uw informatie kan. En dus ook steeds kunt werken!

 

U kan onze software voor verhuurders zelf modulair samenstellen. Want zoals u hierboven al kon zien, kan u kiezen uit veel modules al naargelang de afdelingen die u heeft. En die modules kan u vervolgens stap voor stap activeren.

Zo kan u starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En wat maatwerk kan ook nog altijd. Onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want moderne verhuurders zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze verhuursoftware zich aan al naargelang de plek waar u werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien, zodat u niet moet zoeken. 

Dus als u zoekt naar sterke en mobiele software voor verhuur, dan zit u goed bij ons en Microsoft. Want samen vormen wij een ijzersterke combinatie!

MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL IS DE BESTE BEDRIJFSSOFTWARE

Omdat onze software voor verhuurders steunt op Business Central van Microsoft combineren we de kracht van een reus als Microsoft met onze expertise in de verhuur. Want Microsoft is de meest betrouwbare partner in software. En een leverancier die stabiliteit en grote continuïteit biedt. Samen bieden wij zeer goede software voor verhuur, die zeer toekomstgericht en bedrijfszeker is. En wij zorgen er voor dat bedrijven 1 totaaloplossing voor heel hun organisatie krijgen.

Onze Business Central software voor verhuurders is ook flexibel in gebruik. U kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan de software ook laten installeren op lokale servers. Offimac software voor verhuur kan u uitbreiden met gebruikers en modules wanneer u wil. Deze oplossing is inzetbaar in elk verhuurbedrijf van klein tot groot!

Om meer inspiratie op te doen over dit Microsoft-platform kan u zeker kijken naar filmpjes elders op onze site.

ONTDEK MEER OVER DE VOORDELEN VAN ONZE SOFTWARE VOOR VERHUURDERS

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze verhuursoftware:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

OFFIMAC EN MICROSOFT ZIJN PARTNERS VOOR UW SOFTWARE VOOR VERHUURDERS

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software voor de bouwsector zit u goed voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform!

 

ANDERE OPLOSSINGEN DIE U KUNT AANSLUITEN BIJ ONZE SOFTWARE VOOR VERHUUR

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor bedrijven. Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die we ook bieden:

 

WAAROM KIEZEN KLANTEN VOOR DE SOFTWARE VOOR VERHUUR MACHINES VAN OFFIMAC?

Het is voor ons heel belangrijk te kunnen samenwerken met een flexibele partner met goede oplossingen, korte communicatielijnen en snelle service. Dat hebben we in Offimac gevonden. Hun oplossingen en service zijn top!

Serge Tremblez

voormalig Algemeen Directeur, Eurorent

GECONTACTEERD WORDEN?