Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

DYNAMICS BEDRIJFSSOFTWARE VAN MICROSOFT

Je bent een gebruiker van Microsoft Dynamics?
Of zoek je een betrouwbare partner voor Microsoft bedrijfssoftware?
Want je wilt een toekomstgerichte oplossing voor de digitalisering van jouw bedrijfsprocessen?

 

Dan helpen wij je graag!

Microsoft Dynamics is de overkoepelende naam voor bedrijfssoftware van Microsoft. Onder deze naam vind je verschillende producten terug die zich richten op ERP, CRM, verkoop en administratie. De meest gekende producten van Dynamics heetten vroeger Navision, NAV, CRM en AX. Maar sinds 2018 noemen veel van deze pakketten Dynamics 365 en Business Central. 

Offimac is de 3de partner die in 1996 koos voor het verkopen van Navision in België. En Offimac is daarmee ook 1 van de meest ervaren Microsoft Dynamics-partners. Want wij hebben veel expertise en kant-en-klare oplossingen voor branches in huis. En wij weten hoe we ondernemers kunnen vooruithelpen met minder administratie en meer efficiëntie. Bovendien realiseren we Dynamics-totaaloplossingen. Zodat klanten succesvolle ICT van A tot Z krijgen. Met een goede, persoonlijke helpdesk achteraf. En met een vast aanspreekpunt. Dus voor Dynamics software moet u bij Offimac zijn!

Ontdek hier meer over de Dynamics software voor verkoop, planning en bedrijfsadministratie.

rental offimac clients

MICROSOFT DYNAMICS NAV WAS DE MEEST VERKOCHTE OPLOSSING

Dit softwarepakket heette eerst Navision. Later werd het Microsoft Dynamics NAV genoemd. En sinds 2018 heet dit pakket Dynamics 365 Business Central.

Dynamics NAV is een software die zich specifiek richtte op kleine en middelgrote bedrijven van 1 tot 250 werknemers. Het is ook een software die zowat alle afdelingen van het KMO-bedrijf aanstuurde, van verkoop tot boekhouding. Het voordeel hiervan is dat medewerkers slechts 1 pakket hoefden aan te leren. En dat zij zeer snel vertrouwd waren met de software. Bovendien leek NAV heel erg op Microsoft Office. En het werkte er ook perfect mee samen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dan Microsoft Dynamics NAV door miljoenen gebruikers wereldwijd gebruikt werd. En dat het ook al lang marktleider in de Benelux was.

De grote troeven waren NAV zijn gebruiksvriendelijkheid, herkenbaarheid, productiviteit en rapportering. Maar al de kwaliteiten van deze oplossing zijn ook in de nieuwe versie van NAV, Business Central, bewaard gebleven.

 

Integratie met Microsoft Office verzekerd

Microsoft Dynamics NAV was perfect geïntegreerd met Microsoft Excel, Word en Outlook. En dat zorgde voor een visueel zeer herkenbare software. Deze integratie maakte het pakket ook zeer gebruiksvriendelijk. Want bijna iedereen gebruikt dagelijks Microsoft Office en was daardoor ook snel op weg met Dynamics. En het werken met Microsoft Dynamics NAV was dan ook zeer aangenaam, voelde goed aan en leerde snel.

De productiviteit van de medewerkers stond centraal in heel het systeem. Gebruikers moesten data slechts 1 maal ingeven en de Dynamics NAV software zorgde voor een verdere verspreiding van de informatie naar andere modules. Gedaan dus met klantengegevens in tal van pakketten te moeten bijhouden. Klanten moesten nog slechts 1 klantenbestand up-to-date te houden. En iedereen binnen de organisatie kon er dankbaar gebruik van maken. Door deze voorzieningen konden klanten ook meer rendement en efficiëntie in hun bedrijf realiseren. En uiteraard snel hun investering terugverdienen. Medewerkers moesten minder tijd steken in gegevens ingeven. En zij konden zich concentreren op meer productieve taken ten behoeve van klanten.

Rapportering was een ander sterk pluspunt. Er zaten meer dan 100 standaardlijsten in de software. Maar iedere gebruiker kon voor zichzelf heel makkelijk nog meer lijstjes en overzichten maken. En haast alle data kon ook steeds naar Excel overgezet worden. Zodat men daarin ook grafieken kon aanmaken die men in Excel al gewoon was. En mocht dat alles nog niet voldoende zijn, was er ook nog de extra krachtige rapporteringstools die Microsoft Dynamics met Power BI aanbiedt. Want op die manier konden klanten voor iedere specifieke gebruiker in hun bedrijf de juiste rapportering op zijn/haar maat aanbieden.

 

Modern, mobiel en flexibel in te richten

Een andere bijkomende kracht van het pakket waren de sterke mobiele eigenschappen van NAV. Want NAV draaide op zowat elk toestel en op elk systeem. Of u nu op PC, laptop, tablet of smartphone wilde werken, het kon. En bovendien kon het ook zowel op Windows, Apple als Android toestellen. Mobiliteit had dus geen geheimen meer. Want u kon van overal werken op Microsoft Dynamics NAV en zelfs vanuit tal van toestellen. En dit is echt iets wat klanten wilden!

Zoals het moderne software past kon dit pakket op servers in het bedrijf geïnstalleerd worden. En men kon dit pakket ook helemaal vanuit de cloud gebruiken. Organisaties konden klein beginnen met enkele gebruikers of zelfs maar enkele afdelingen. En later doorgroeien naar meer. Ook dat was mogelijk. Want NAV konden klanten laten groeien zoals zij het wensten.

Vond men niet alles wat men wou standaard in de software? Geen probleem. Er waren duizenden add-ons en apps van partners zoals Offimac op de markt die kant-en-klaar zijn voor vele zeer specifieke sectoren. Offimac had zo onder andere Dynamics add-ons voor bouw, installatie, verhuur en services. Daarnaast was het ook nog steeds mogelijk wat maatwerk te laten aanbrengen bovenop al de standaarden als klanten dit wilden. Want functioneel konden ondernemingen hun Microsoft Dynamics NAV dus ook helemaal op hun wens laten inrichten.

 

Offimac was een pionier in dit pakket in België

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac is al 40 jaar actief in dit soort van bedrijfssoftware. Doorheen al deze jaren hebben wij heel wat ervaring in vele sectoren opgedaan. En natuurlijk hebben we daardoor ook een schat aan expertise in huis. In tal van sectoren werden wij een gewaardeerd expert voor Microsoft Dynamics NAV. Want in 1996 kozen wij zeer vroeg al voor het verdelen van Navision in België, toen het nog niet Microsoft Dynamics NAV heette. En daar zijn we tot op vandaag nog steeds heel blij om. Onze jarenlange ervaring vertaalden wij ook in kant-en-klare modules en apps die we bovenop Microsoft Dynamics NAV installeerden. Zodat we onze klanten nog sneller konden helpen schakelen met functionaliteiten op maat van hun branche.

Maar dat is geschiedenis. Vandaag de dag implementeren we met plezier de opvolger van NAV en Navision: Business Central.

 

MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL IS DE NIEUWE NAAM

Business Central is het nieuwste Microsoft Dynamics product. En het is de opvolger van NAV. Het is een oplossing die verder bouwt op Microsoft Office 365. En deze software wordt aangeboden als een doorgroei naar meer administratieve en verkooptoepassingen bovenop Office. In die zin richt Dynamics 365 Business Central zich voortaan dus ook heel sterk op startende bedrijven die naast Office 365 iets meer functionaliteit zoeken zonder zware investeringen. Business Central is een platform dat in de toekomst meer en meer belangrijk zal worden in het portfolio van Microsoft Dynamics. Omdat Microsoft meer bedrijfssoftware wil verkopen.

En zoals moderne bedrijven het willen ziet Business Central software er ook zeer modern en mobiel uit:

 

KRACHTIGE EN BETROUWBARE ERP EN CRM SOFTWARE VOOR DE KMO

Business Central software vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. Zodat informatie efficiënt doorstroomt van order tot facturatie. En zodat mensen geen nodeloos werk moeten doen. Bovendien krijgen bedrijven daardoor ook meer tijd voor hun klanten. En kunnen ze zorgen dat de zaken volgens planning verlopen. Met Business Central software beschik je over een geïntegreerde oplossing die erg betrouwbaar is. En die er voor zorgt dat je snel kan reageren op veranderingen. 

rental offimac business central rental software

Je kan jouw systeem modulair samenstellen. En je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. Of wat maatwerk laten maken bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens jouw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. En dat is ook erg handig. Want moderne bedrijven zijn mobiel en werken zowel in de productiehal, thuis als onderweg graag met hun softwarepakket. 

 

VOORDELEN VAN DE DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL SOFTWARE

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

MICROSOFT DYNAMICS CRM? DAT HEET VANDAAG DYNAMICS 365 SALES

Zoekt u CRM software voor uw bedrijf? Vroeger bestond daar Microsoft Dynamics CRM voor, een oplossing die zich enkel richtte op verkoop, marketing en services.

Het is een specifieke oplossing die zowel lokaal als in de cloud beschikbaar is. En die u kan integreren met andere ERP-systemen zoals Microsoft Dynamics NAV, AX en andere. Maar … ook voor deze software is er een naamswijziging gekomen in 2018. Want deze CRM software heet vandaag Dynamics 365 Sales.

 

DYNAMICS AX IS DE OUDE BEMANING VOOR DE ERP VOOR GROTE BEDRIJVEN

AX is net zoals Dynamics NAV een ERP-oplossing, met vele modules voor haast elke afdeling. Het is een oplossing voor grote bedrijven met meer dan 250 gelijktijdige gebruikers. Microsoft Dynamics AX is dan ook de zwaarste Dynamics software die mikt op grotere en complexere ondernemingen. En die concurreert met SAP R/3.

Vandaag de dag heet de AX software Dynamics 365. Deze oplossing wordt door ons bedrijf niet geïmplementeerd.

 

ONTDEK MEER OVER ONZE ANDERE OPLOSSINGEN DIE WE KUNNEN COMBINEREN

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor KMO-bedrijven. En daarmee zijn we uniek. Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten: 

GECONTACTEERD WORDEN?