Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

DYNAMICS NAV SOFTWARE HEET VANDAAG BUSINESS CENTRAL

Is jouw onderneming een gebruiker van Microsoft Dynamics NAV?
Ben je op zoek naar de nieuwste versie van deze software?
Of wist je al dat dit pakket sinds 2018 Business Central software heet?

 

Microsoft Dynamics NAV is ’s werelds meest verkochte ERP bedrijfssoftware voor KMO’s van 1 tot 250 gebruikers sinds 2008. En het is tot op vandaag ook de beste KMO bedrijfssoftware. Maar sinds 2018 heet Microsoft Dynamics NAV Microsoft Dynamics 365 Business Central software.

In het Dynamics NAV vond je modules voor haast elke afdeling van uw bedrijf. Zodat je heel jouw onderneming kon aansturen vanuit 1 overkoepelend systeem met overzicht en controle. Microsoft Dynamics NAV stroomlijnde heel de administratie. En zorgde voor meer efficiëntie en besparing. Bovendien integreerde deze software standaard met andere Microsoft producten zoals Office, Word, Excel en Outlook, waardoor het ook een zeer herkenbare en gebruiksvriendelijke oplossing is. Microsoft Dynamics NAV was een zeer betrouwbaar systeem, waarmee je 100% gerust kon zijn voor de continuïteit en groei van jouw onderneming.

rental offimac clients

DYNAMICS NAV WAS KRACHTIGE SOFTWARE VOOR AL JOUW AFDELINGEN

Microsoft Dynamics NAV werd ontwikkeld sinds 1983. En het werd eerst onder de naam Navision verkocht. In 2002 werd Microsoft eigenaar van Navision. Met meer dan 130.000 klanten wereldwijd werd deze oplossing de meest gebruikte ERP bedrijfssoftware bij kleine en middelgrote ondernemingen in tal van sectoren. Microsoft Dynamics NAV bood de beste prijs/kwaliteit voor KMO’s. En het was met meer dan 10.000 eindklanten ook marktleider in de Benelux.

Microsoft stond garant voor voortdurende innovatie en jaarlijks kwamen er nieuwigheden bij die het  pakket nog meer te verbeteren. En Microsoft Dynamics NAV was de bedrijfssoftware die KMO’s de grootste toekomstgarantie en vooruitgang bood.

Want Dynamics NAV verminderde uw administratie, verbeterde de interne organisatie en hielp bedrijven kosten besparen. Het was een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. Zodat informatie sneller doorkwam en mensen geen nodeloos dubbelwerk moesten doen. Informatie hoefde slechts 1 maal ingegeven te worden. Zodat al uw medewerkers meer tijd kregen voor klanten en andere belangrijke opdrachten. Met Microsoft Dynamics NAV beschikten klanten over een geïntegreerde oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen die de efficiëntie verbeterde. En die er voor zorgde dat men kort op de bal kon spelen!

Klanten konden hun systeem modulair samenstellen. En zij konden kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die er zijn. Een bedrijf kon starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kon iedereen ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. Microsoft Dynamics NAV was een flexibel systeem dat u helemaal volgens individuele wens, tempo en budget kon inrichten.

Microsoft Dynamics NAV was perfect geïntegreerd met Microsoft Excel, Word en Outlook. En dat zorgde voor een visueel zeer herkenbare software. Deze integratie maakte het pakket ook zeer gebruiksvriendelijk. Want bijna iedereen gebruikt dagelijks Microsoft Office en was daardoor ook snel op weg zijn met Dynamics. En werken met Microsoft Dynamics NAV was dan ook zeer aangenaam, voelde goed aan en kreeg men snel onder de knie.

 

1 VAN DE EERSTE IMPLEMENTATORS VAN MICROSOFT DYNAMICS NAV IN BELGIË

Al meer dan 40 jaar is Offimac actief in bedrijfssoftware. Doorheen al deze jaren hebben wij heel wat ervaring in vele sectoren opgedaan. En natuurlijk hebben we daardoor ook een schat aan expertise in huis. In tal van sectoren werden wij een gewaardeerd expert voor de implementatie van Microsoft Dynamics NAV. Want in 1996 kozen wij zeer vroeg al voor het verdelen van NAV in België, toen het nog niet Microsoft Dynamics NAV heette maar Navision was. En daar zijn we tot op vandaag nog steeds fier op! Onze jarenlange ervaring vertaalden wij ook in kant-en-klare modules en apps om bovenop Microsoft Dynamics NAV te installeren. Zodat we onze klanten nog sneller konden helpen schakelen met functionaliteiten op maat van hun branche.

Vond men niet alles wat men wou standaard in de software? Geen probleem. Want we hadden ook veel add-ons en apps die kant-en-klaar zijn voor vele sectoren. En we hadden zo onder andere Dynamics add-ons voor bouw, installatie, verhuur en services. Daarnaast was het ook nog steeds mogelijk wat maatwerk te laten aanbrengen bovenop al de standaarden als klanten dit wilden. Zodat klanten hun pakket dus ook helemaal op hun wens konden laten inrichten.

Hiernaast kan je nog een filmpje zien van dit pakket.

Maar dit alles is verleden tijd. Vandaag de dag implementeren we met plezier de opvolger van Microsoft Dynamics NAV: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 

DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL VERVANGT DYNAMICS NAV VOOR ERP EN CRM

Onze huidige ERP en CRM software heet Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is vandaag nog steeds de beste software voor KMO-bedrijven. Net zoals Microsoft Dynamics NAV dat vroeger al was. Want ook Business Central vermindert de administratie, verbetert de interne processen, helpt de planning te verbeteren en kosten te besparen.

Het is een systeem waarop alle afdelingen goed met elkaar samenwerkt. En ook deze oplossing zorgt er voor dat mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Want Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. En daardoor krijgen medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en andere belangrijke opdrachten. Met de nieuwe ERP en CRM software Business Central beschik je over een geïntegreerde oplossing die de efficiëntie van uw processen verbetert. En die er voor zorgt dat je korter op de bal kan spelen. Want snel kunnen reageren op jouw klantenvragen was in Microsoft Dynamics NAV ook al een speerpunt. 

Microsoft Dynamics 365 Business Central is eigenlijk de nieuwe naam voor de versie 2019 van Microsoft Dynamics NAV. En het is ook veruit het belangrijkste Dynamics-product. Want het is een rijke oplossing met veel functionaliteiten voor tal van branches.

De Business Central on-premise software kan zowel in de cloud als op lokale servers draaien. Het is een software die goed geschikt is voor bedrijven die vroeg of laat iets meer dan standaardsoftware of sectorspecifieke functionaliteiten willen. Of die met wat complexere processen zitten. On-premise software is heel geschikt voor maatwerk of aanpassingen van de standaardsoftware. En het heeft dit historisch ook in de genen.

Het zijn voordelen die alle klanten van Microsoft Dynamics NAV bekend in de oren klinken. Want het was voorheen ook al zo met NAV.

 

rental offimac business central rental software

Je kan deze nieuwe ERP en CRM software uitbouwen zoals jij wil. Want je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die jouw bedrijf heeft.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En ook wat maatwerk bijvoorbeeld. Want deze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens jouw wens, tempo en budget kan inrichten. En zelfs nog beter dan vroeger met Dynamics NAV.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. En dat is ook erg handig. Want moderne bedrijven zijn mobiel en werken zowel van op kantoor, thuis als onderweg graag met hun softwarepakket. 

VOORDELEN VAN DE SOFTWARE MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL

Dynamics 365 Business Central is een zeer goede keuze voor KMO-bedrijven. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit van de medewerkers verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. 

Ontdek hier enkele van de voordelen van de nieuwe Business Central software voor jouw bedrijf:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE ANDERE OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En daarmee zijn we uniek. Want het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

KLANTEN VERTELLEN WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR DE OPLOSSINGEN VAN OFFIMAC

De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij al onze bedrijven aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, boekhouding etc.

Al meer dan 20 jaar werken we succesvol en met plezier samen.

Robert Zegveld

Sales Director, E-MAX Aluminium

GECONTACTEERD WORDEN?