Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

SOFTWARE VOOR TRANSPORT EN LOGISTIEK

Bent u op zoek naar software voor transport en logistiek?
Wilt u een moderne oplossing hiervoor?
Dan zijn wij graag uw partner!

 

De implementatie van bedrijfssoftware in de transport- en logistiek sector betekent een groot veranderingsproces voor ieder transportbedrijf. Het vakmanschap om dit proces met succes te begeleiden, zit na meer dan 30 jaar praktijkervaring in de transportsector in de genen van Offimac ingebakken. Daarom zijn wij de ideale partner voor bedrijven op zoek naar software voor transport en logistiek.

rental offimac clients

SOLIDE SOFTWARE VOOR TRANSPORT EN LOGISTIEK

Onze geïntegreerde software vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Want het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. En waar informatie vlot doorstroomt. Zodat medewerkers geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Want dat doet niemand graag. En dat is ook niet efficiënt. Informatie moet maar 1 maal ingegeven worden. En goede software voor transport en logistiek zoals de onze zorgt er voor dat data automatisch doorgetrokken wordt van offerte tot factuur. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten. En dat zij efficiënt hun job kunnen doen. Want onze software is een geïntegreerde oplossing die de efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat bedrijven kort op de bal kunnen spelen.

Offimac software voor transport en logistiek ziet er ook zeer herkenbaar uit. Omdat het lijkt op andere Microsoft producten. En daarnaast werkt het ook perfect samen met andere software van Microsoft zoals Word, Excel en Outlook. 

Dit zijn enkele van de modules uit onze oplossing:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Calculatie

R

Beheer

R

Facturatie

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

DE SOFTWARE VOOR TRANSPORT EN LOGISTIEK IS STAP VOOR STAP UIT TE BOUWEN

rental offimac business central rental software

U kan uw systeem modulair samenstellen. En u kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft.

Zo kan u starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En dat kan ook wat maatwerk zijn bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want moderne bouwbedrijven zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze software zich aan al naargelang het toestel en de plek waar u werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien. Zodat uw medewerkers niet moet zoeken. En zij snel aan de slag zijn.

Dus als u zoekt naar een sterk en mobiel softwaresysteem dat u stap voor stap volgens uw wenst wilt laten groeien? Dan zit u zeer goed bij ons! 

Aan onze mobiele software kunnen wij ook sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen administratie en de planning afgestemd wordt. En teams zeer efficiënt kunnen plannen. Want ook goede planning helpt meer geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis:

 

  • Projectplanning
  • Planning van machines en mensen
  • Transportplanning
  • Serviceplanning
  • GANTT planning

MEER OVER BUSINESS CENTRAL VAN MICROSOFT, DE BASIS VOOR ONS SYSTEEM

Om meer inspiratie op te doen over dit Microsoft-platform kan u zeker kijken naar filmpjes elders op onze site.

VOORDELEN VAN ONZE SOFTWARE VOOR TRANSPORT EN LOGISTIEK

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Microsoft-oplossing

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

ZEER GOEDE PARTNERS VOOR SOFTWARE VOOR TRANPORT EN LOGISTIEK

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software zit u goed voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform! 

OPLOSSINGEN VAN OFFIMAC DIE COMPLEMENTAIR ZIJN MET ONZE SOFTWARE

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En dat is 1 van onze troeven.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die complementair zijn met onze software:

 

GECONTACTEERD WORDEN?